Britney Spears muutti tyyliään ensimmäistä kertaa vuosiin – luopui hiustenpidennyksistään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Britney Spears on saanut faneiltaan viime aikoina paljon kritiikkiä sosiaalisessa mediassa siitä, että hän julkaisee samoja kuvia yhä uudelleen ja uudelleen. Moni on myös antanut tähdelle palautetta hänen harjaamattomista hiuksistaan, mutta nyt tähti yllättikin kaikki uudella hiustyylillään.

Juuri 39 vuotta täyttänyt Britney Spears päätti muuttaa hiustyyliään ensimmäistä kertaa vuosiin. Tähti päätti luopua viimein hiustenpidennyksistään ja kokeilla hieman lyhyempää hiusmallia. Fanit ihastuivat heti kerrostettuihin hiuksiin, jotka yltivät nyt hieman hartioiden alapuolelle.

Tuttuun tapaansa Britney Spears julkaisi uudesta tyylistään kolme lähes identtistä selfie-kuvaa eri kuvatekstien kera. Nainen itse tuntuu olevan hyvin innoissaan uudesta hiustyylistään, jonka hän toivoo kuvastavan uuden ajanjakson alkamista hänen elämässään.