Suomalaistaustainen supermalli paljasti vatsansa: ”Vauvoja kaikkialla”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk ilmoitti Instagram-kanavallaan seuraajilleen aiemmin ilouutisen. Hän odottaa esikoistaan poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tähti kertoi myöhemmin faneilleen myös tulevan lapsensa sukupuolen ja paljasti odottavansa tyttöä.

Elsa Hosk on julkaissut raskautensa ajalta upeita asukuvia. Koko alkuraskauden tähti peitteli vatsaansa, mutta nyt hän on keskittynyt sen korostamiseen muodikkailla asuvalinnoillaan. Tällä kerralla Hosk päätti poseerata tuolilla vatsa paljaana rento oloasu yllään.

Elsa Hosk julkaisi Instagram-seuraajiensa iloksi itsestään kuvan, jossa hänen vatsansa näkyy paljaana. Tähdellä on sylissään myös kaksi kissaa, joihin Hosk viittaa kuvatekstissään kommentoimalla, että vauvoja on kaikkialla. Elsa Hoskin laskettu aika on helmikuussa.