Tanssivasta lähetistä tuli nettihitti – mies näyttää nauttivan työstään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hauskojen viraaliksi levinneiden videoiden myötä on voitu nähdä miten esimerkiksi liikennepoliisit, pikaruokaloiden työntekijät ja lentokentällä työskentelevät ihmiset ovat viihdyttäneet ihmisiä tanssimalla töidensä lomassa. Nyt eräs postin työntekijä nähdään videolla tanssimassa kesken työpäivänsä.

Mikä tahansa työ voi alkaa päivän mittaa puuduttamaan nautti ihminen siitä tavanomaisina päivinä miten paljon tahansa. Eräs lähettinä toimiva nuori mies päätti viihdyttää itseään tanssimalla pakettien toimittamisen lomassa kadulla. Tilanteen huomannut henklilö oli seurannut hauskaa tapahtumaa ikkunastaan ja päättänyt kuvata tilanteen videolle.

YouTube-videolla nähdään miten mies esittelee erilaisia tanssiliikkeitään työpäivänsä lomassa pakettiauton takana. Tanssiliikkeet näyttävät sellaiselta koreografialta, että kyseessä saattaa olla TikTok-video, jota työntekijä on kuvannut. TikTok-sovelluksessa suosittuja ovatkin usein videot, joissa ihmiset tanssivat kaduilla, kaupoissa tai töissään univormut yllään.