Miley Cyrus ehdotteli Shawn Mendesille ja Camila Cabellolle kimppakivaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Miley Cyrus tunnetaan artistina, joka ei juurikaan häpeile seksuaalista puoltaan. Nyt poptähti on herättänyt niin kohua kuin huvitusta suorasukaisella kommentillaan, joka kohdistui Camila Cabelloon ja Shawn Mendesiin.

Viime vuodesta saakka yhdessä olleella muusikkopariskunta Camila Cabellolla ja Shawn Mendesillä on ollut tapana esittää duettoja yhdessä sosiaalisessa mediassa. Taannoin pariskunta esitti TikTokissa yhdessä Miley Cyrusin The Climb -kappaletta, mikä oli selkeästi myös poptähden itsensä mieleen. Hän nimittäin vastasi videoon kommentilla, jossa hän ehdotti kimppakivaa Mendesin ja Cabellon kanssa.

Miley Cyrus on ollut viime viikkoina muutenkin aktiivinen TikTokissa. Muiden tähtien videoiden kiimaisen kommentoinnin lisäksi laulaja on vastaillut faniensa julkaisuihin, tosin kesymmissä merkeissä. Hän muun muassa ehdotti California-nimeä vauvalle erään tuoreen äidin pyydettyä Mileytä nimeämään lapsensa.