Seiska: Dannyn ja Helmi-assistentin suhde syveni: ”Hän on hieno, uusi ystäväni”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi kesän alussa itselleen 19-vuotiaan assistentin Helmi Loukasmäen. Neitokainen vietti aikaansa Dannyn kesäasunnolla Raumalla. Sitten Loukasmäki siirtyi asumaan miehen vakituiselle asunnolle Kirkkonummelle.

Sensaatiolehti-Seiskan mukaan 78-vuotias Danny pitää Helmiä nyt uutena ja tärkeänä ystävänään. He viettävät tiiviisti aikaa yhdessä muun muassa illallisilla käyden. Helmi ei kuitenkaan työskentele Dannyn assistenttina, joten kyseessä on puhtaasti ihmissuhde, eikä ammatillinen yhteys.

– Tapani elää on sellainen, että lähes kaikki ihmissuhteeni ovat hyvin pitkäaikaisia. Sihteerinikin on ollut palkkalistoillani 54 vuotta. Yritän aina rakentaa ihmissuhteista elinikäisiä tai ainakin mahdollisimman pitkiä, Danny kertoo Seiskalle.

– Ilokseni Helmi on liittynyt tähän joukkoon. Hän on osoittautunut minulle tärkeäksi ja merkitykselliseksi ihmiseksi, joka huomioi ihmiset kohteliaasti. Helmi on hieno, uusi ystäväni.