Viisivuotias karkasi yöllä etsimään Coca-Cola -rekkaa – oli vaarassa paleltua pakkasessa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jouluisin kaupunkeja eri puolilla maailmaa kiertävää Coca-Cola -rekkaa ei tänä vuonna nähdä liikenteessä koronapandemian vuoksi. Tieto ei ilmeisesti saavuttanut erästä viisivuotiasta lasta, joka uhmasi pakkasta lähteäkseen etsimään jouluisaa rekkaa yöllä.

Venäjän Moskovassa asuva Artyom oli kadonnut kotoaan keskellä yötä. Poika ehti olla kateissa kolmen tunnin ajan, kunnes hänet löydettiin palelemassa moottoritien varrella sijaitsevalta bussipysäkiltä. Lapsella oli -5 asteen pakkasesta huolimatta päällään vain alusvaatteet ja kengät.

Artyom oli kertonut lähteneensä etsimään Coca-Cola -rekkaa, jonka hän oli nähnyt illalla televisiomainoksessa. The Sun -lehden mukaan poika toimitettiin poliisilaitokselta sairaalaan, mutta hänen odotetaan toipuvan koettelemuksestaan. Artyomin kuvaillaan olleen ilmeisen harmissaan siitä, ettei hän onnistunut löytämään Coca-Cola -rekkaa yöllisen seikkailunsa aikana.