Weeknd poseerasi hakatun näköisenä – voitti parhaan videon palkinnon suomalaisen ohjauksella

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Megasuosiossa oleva kanadalainen artisti The Weeknd esiintyi taannoin vuoden 2020 WMA-gaalassa verisenä. Miehen nenä näytti murtuneen ja huuli haljenneen. Mies nähtiin aiemmin New Yorkin kaduilla samannäköisenä.

Ihmiset kauhistelivat artistin ulkonäköä, koska hän esiintyi gaalassa punaisen maton kanssa samaa sävyä olevassa puvussa ja kasvot ruhjeissa. Miehen mukaan hänen kasvonsa oli maskeerattu näyttämään siltä, kuin ne olisi pahoinpidelty. Hän sai kunnian olla MTV:n järjestämän gaalan pääesiintyjä ja parhaimman palkinnon saanut artisti.

The Weeknd voitti WMA parhaan videon ja parhaan R&B -musiikkivideon kategoriat Blinding Lights -kappaleellaan. Videon on ohjannut suomalainen Anton Tammi. After Hours -albumi oli ehdolla yhteensä kuudessa kategoriassa. Oikealta nimeltään oleva Abel Tesfaye osallistui juhlintaan yhdessä tyttöystävänsä Bella Hadidin kanssa.