Hovimuusikko Ilkalta hervoton kappale Pekka Haavistosta

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen ulkoministeri Pekka Haaviston todettiin äskettäin rikkoneen kahta lakia harjoittaessaan virkaansa, koska ministeri yritti saada lain vastaisesti kammettua hänelle epämieluista virkamiestä toisiin tehtäviin. Perustuslakivaliokunta katsoi, että lakeja oli rikottu, mutta Haavistolta ei anteeksipyyntöä kuulunut. Lopulta hän jopa äänesti luottamuksensa puolesta.

Nyt huippusuositusta Aamulypsy-ohjelmasta tuttu Hovimuusikko Ilkka on kiteyttänyt Haaviston seikkailut nasevaksi lauluksi, josta muodostunee yksi joulun 2020 suosikkikappaleistta. Kappaleen voi kuunnella Suplasta Aamulypsyn verkkosivuilta tästä linkistä.

– Tiu tau tiu tau tili tali tittan, Pekka se rikkoi lakia. Haavisto uran ja maineensa tahraa Al-holin leirin takia. Koneet ilmaan, Pekka käski ja töpinäksi pisti. Jouluksi täytyy Suomeen saada joka jihadisti, Hovimuusikko Ilkka sanailee laulussaan.

Hovimuusikko Ilkka sai taannoin perheenlisäystä kollegansa, Aamulypsyn juontaja Anni Hautalan kanssa.