Suomen tuhmin paikkakunta selvisi – aikuisviihdekauppa julkaisi tilastonsa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Eroottinen verkkokauppa Sinful loi katsauksen kuluneeseen myyntivuoteen. Aikuisviihdekaupan mukaan tilastot ovat hurjia, sillä koronapandemia sai myyntiluvut räjähtämään sekä Suomessa että muualla Pohjoismaissa. Suomen tuhmin paikkakunta löytyy Lapin Kittilästä, jonne tilataan eniten alan välineitä asukaslukuun nähden.

Kittilä meni toiseksi tulleen Tampereen ja kolmanneksi yltäneen Turun ohi seksivälinemyynneissä. Sen sijaan eniten fetissiseksileluja ostettiin Kaustisilla, joka on saanut nyt arvonimekseen olla Suomen kinkyin paikkakunta. Tylsin paikkakunta seksivälinemyyntitilastojen mukaan löytyy Parikkalasta.

– Keväästä lähtien on ollut nähtävissä, että ihmiset ovat lähentyneet toisiaan – myös makuuhuoneessa. Ja vaikka taustalla onkin ikävä syy, olen iloinen, että ihmiset ovat käyttäneet nyt hieman enemmän aikaa lisätäkseen leikkisyyttä seksielämäänsä, toteaa Mathilde Mackowski, Sinfulin osaomistaja.

Tilastosta löytyy paljon muitakin hauskoja faktoja: Suomessa esimerkiksi ostettiin vuoden 2020 aikana niin paljon liukuvoidetta, että sillä voisi täyttää peräti 84 Tesla Model 3:n peräkonttia. Sen lisäksi ostettujen dildojen yhteenlaskettu pituus yltäisi jopa 14 kilometriin, jos ne asetettaisiin perätysten.

– Jos tunnet henkilön nimeltä Laura tai Antti, hänen yöpöytänsä laatikosta löytyy suurella todennäköisyydellä tuhmia tuotteita. Joka tapauksessa tämän nimiset henkilöt ovat ostaneet eniten seksileluja Sinfulilta kuluneen vuoden aikana, yrityksestä jatketaan.