Nerokas asu etätapaamisiin – näyttää tyylikkäältä, mutta tuntuu pyjamalta

Lifestyle Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronapandemian myötä moni siirtyi työskentelemään kotoa käsin. Samalla monien työskentelypukeutuminen muuttui arkisemmaksi. Kotitoimistossa vaatetuksella ei ole niinkään väliä, paitsi videopuheluiden välityksellä käytävissä neuvotteluissa, palavereissa ja tapaamisissa.

Nyt japanilaisyhtiö Aoki on lanseerannut vaatekappaleen, jonka ansiosta rentoja kotivaatteita ei tarvitse enää vaihtaa jähmeämpiin asuihin etätapaamisia varten. Pajamas Suit on nimensä mukaisesti eräänlainen pyjaman ja puvun välimuoto.

Pajamas Suit näyttää tyylinsä, leikkauksensa ja jopa nappiensa puolesta smart casual -pukukoodiin soveltuvalta puvun takilta. Sen kuitenkin kuvaillaan tuntuvan päällä yhtä mukavalta kuin pyjama-asun. Aoki myy Pajamas Suit -asustetta 4 990 jenin, eli noin 40 euron hintaan.