Nina Dobrev harvinaisessa yhteiskuvassa – paljasti poikaystävänsä

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Näyttelijä Nina Dobrev tuli suurelle yleisölle tunnetuksi Vampyyripäiväkirjat-sarjasta. Nykyään monissa elokuvissakin näytellyt nainen ihastuttaa aina joka roolissa persoonallisella kauneudellaan. Pitkään sinkkuna viihtynyt nainen löysi tänä vuonna rinnalleen uuden rakkauden.

Nina Dobrev alkoi tänä keväänä seurustelemaan 33-vuotiaan Shaun Whiten kanssa. Shaun White on tunnettu urheilupiireistä lajinaan rulla- ja lumilautailu. Whitea pidetään maailman parhaana lumilautailijana ja hän onkin voittanut uransa aikana kolme olympiakultaa lumikourussa. Pariskunta on viettänyt paljon aikaansa yhdessä matkustellen, mutta heistä ei ole kuitenkaan näkynyt yhteiskuvia.

Nyt 31-vuotias Nina Dobrev julkaisi viimein yhteiskuvan poikaystävänsä kanssa. Riemukkaassa kuvassa Dobrev istuu Shaun Whiten hartioille kummankin hymyillessä kameralle. ”Ota minut kiinni jos saat”, Dobrev kirjoittaa kuvatekstissään.