Syöpää sairastava näyttelijä Jeff Bridges ajoi päänsä kaljuksi: ”Nyt on hyvä fiilis”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pitkän linjan Hollywood-tähti Jeff Bridges paljasti lokakuussa sairastavansa syöpää. 71-vuotiaalla näyttelijällä diagnosoitiin lymfooma, eli imusolmukesyöpä. Nyt näyttelijä on jakanut Twitterissä kuvan hiljattain ajellusta päästään ja uudesta koirastaan.

– Tässä viimeisimmät kuulumiset: Hyvä fiilis. Ajelin hiukseni. Hankin Monty-nimisen koiranpennun. Vietin synttäreitäni – 71, äijä, Jeff Bridges kirjoitti.

Kotisivuillaan Jeff Bridges totesi meidän kaikkien tarvitsevan musiikkia, muistutti muusikoiden ahdingosta korona-aikoina ja kehotti ihmisiä kuuntelemaan hyvää ystäväänsä, John Goodwinia. Hän myös suositteli lahjoittamaan rahaa hätää kärsiviä lapsia auttavalle No Kid Hungry -järjestölle. Bridges tunnetaan rooleistaan elokuvissa, kuten Viimeinen elokuva, Big Lebowski, Iron Man ja Kova kuin kivi.