January Jones paljasti rantakuntonsa – miesfanit riemastuivat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti January Jones tunnetaan parhaiten roolistaan draamasarjassa Mad Men. Näyttelijä esitti kriitikoiden ylistämässä sarjassa päähenkilö Don Draperin vaimoa, Bettyä. Viime aikoina January on ollut melko aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän esittelee myös yksityiselämäänsä lähes miljoonalle seuraajalleen.

Nyt January on esitellyt rantakuntoaan sosiaalisessa mediassa näyttävässä bikinikuvassa. Otoksensa yhteydessä julkkiskaunotar kertoo kaipaavansa kovasti lumista joulua, mutta olevansa silti kiitollinen monista asioista.

Mad Men -sarjan päättymisen jälkeen January Jones on nähty muun muassa The Last Man on Earth -komediasarjassa. 40-vuotias tähti muistetaan myös elokuvista kuten X-Men: First Class ja Anger Management.