Nainen teki deittiprofiilin exänsä uuden tyttöystävän tiedoilla – kavala huijaus johti pidätykseen

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Floridassa asuva nainen on pidätetty ex-poikaystävän uuteen kumppaniin kohdistuneesta rajusta häirinnästä. 36-vuotias uhri alkoi yllättäen saamaan kutsumattomia vieraita kotiovelleen ja alastonkuvia tuntemattomilta ihmisiltä. Kaiken takana oli hänen nykyisen poikaystävänsä kanssa aikaisemmin seurustellut Vanessa Marie Huckaba.

29-vuotias Huckaba oli luonut Islandbabe1234-nimisen deittiprofiilin Seeking Arrangement -sivustolle. Hän käytti siinä ex-poikaystävänsä uuden kumppanin nimeä, valokuvaa, puhelinnumeroa ja osoitetta. Huckaba oli väittänyt valeprofiilissa naisen jakavan ilmaista metamfetamiinia kotonaan.

Huckaba oli ennestään uhkaillut naista puheluiden ja tekstiviestien muodossa, mutta kasvotusten he eivät koskaan olleet tavanneet. Vale-deittiprofiilin luominen tapahtui uhrin haettua hänelle lähestymiskieltoa. Huckaba pidätettiin sittemmin verkkostalkkaamisesta ja häirinnästä syytettynä, uutisoi The Miami Herald.