Kaksi tuolia katosi pariskunnan pihalta – sitten tapahtui jotain odottamatonta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Joskus varastetut esineet katoavat ikiajoiksi, joskus ne puolestaan löytyvät yllättävillä tavoilla. Erään yhdysvaltalaisen pariskunnan tapauksessa pihalta kadonneet tuolit ilmestyivät takaisin entistä ehompina.

New Mexicossa asuva opiskelija Conrad Duran oli tuonut kaksi hylättyä keittiötuolia kotinsa pihaan, tarkoituksenaan kunnostaa ne. Miehen ja hänen tyttöystävänsä harmiksi tuolit oli kuitenkin varastettu hänen palattuaan töistä kotiin. Pariskunnan palattua kotiinsa perheloman vietosta heitä odotti uusi, onnellinen yllätys.

Tuolit oli KRQE-uutissivuston mukaan paitsi palautettu kodin kuistille, ne olivat myös saaneet uuden maalipinnan ja verhoilun. Mukana oli anonyymi viesti, jonka jättäjä kertoi halunneensa tehdä hyvää muille. Duran oli kiitollinen eleestä, ja kuvailee kunnostettuja tuoleja kauniin näköisiksi.