90 Päivää morsiamena -tähden hurja laihdutus ihmetytti – totuus painonpudotuksesta paljastui

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomessakin suuren suosion saavuttanut 90 Päivää morsiamena -televisio-ohjelma on esitellyt amerikkalaisen Angela Deemin ja nigerialaisen Michael Illesanmin rakkaustarinaa. Vastikään 56 vuotta täyttänyt Angela on laihtunut reilusti.

Angela kävi hiljattain lihavuusleikkauksessa, mikä näkyy nyt naisen ulkomuodossa. Hän on hoikistunut melkoisesti ja esittelee uutta ulkonäköään sosiaalisessa mediassa. Angela halusi käydä leikkauksessa saavuttaakseen paremman terveyden.

Sen sijaan aviomies, eli 32-vuotias Michael ei ole ollut kertomansa mukaan innoissaan naisen leikkauksesta mahdollisten riskien vuoksi. Angela pudottaa ensin kiloja, jonka jälkeen hänelle tehdään ihonpoistoleikkaus. Nainen aikoo saavuttaa elämänsä parhaimman ulkonäön, In Touch uutisoi.