Dramaattinen tilanne videolle – palokunta pelasti peuran avannosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Kansasissa todistettiin taannoin dramaattista tilannetta peuran jouduttua onnettomuuteen heikolla jäällä. Eläimen onneksi pelastus ehti paikalle ennen kuin mitään vakavampaa ehti tapahtua.

Johnson Contyn palokunta sai hälytyksen peurasta, joka oli joutunut avantoon kävellessään jäätyneellä järvellä. Noin 15 metrin päässä rannasta ollut peura oli ehtinyt olla vedessä noin 20 minuutin ajan ennen palokunnan saapumista paikalle. Pelastajat etenivät varovasti ohuella jäällä, ja onniesuivat lopulta pelastamaan eläimen turvaan.

– Peura pysytteli rauhallisena koko pelastuksen ajan. Eläintä lämmiteltiin pyyhkeillä ja siirrettiin aurinkoiselle alueelle. Peuran lämmiteltyä tarpeeksi se pomppasi ylös ja juoksi pois ilman vammoja, kuvaili palolaitoksen tiedottaja KSHB-uutissivuston mukaan.