Amanda Harkimo biksuissa uima-altaassa: ”Olisko tää mitään?”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Realityjulkkis Amanda Harkimo tunnetaan monista realitysarjoista niin Suomessa kuin Ruotsissakin, ja television lisäksi näyttävä brunetti on ollut aktiivinen myös sosiaalisessa mediassa. Vuodenvaihteen kunniaksi Amanda tarjosi seuraajilleen somessa silmänruokaa julkaisemalla näyttävän kuvan, jossa hän poseeraa uima-altaassa.

Altaassa puhallettavan vesilelun päällä keikistelevä Harkimo on pukeutunut biksuihin ja kuvansa yhteydessä hän tiedustelee seuraajiltaan kahdella kielellä ”Oisko tää mitään? Wouldn’t this be something?”. Kuva sai nopeasti suuren suosion.

Temptation Island ja Martina ja hengenpelastajat -ohjelmissa sekä Ruotsin Paratiisihotelli-ohjelmassa nähty Amanda Harkimo on työskennellyt jo pitkään myös DJ:nä erilaisissa tilaisuuksissa ja muun muassa jääkiekko-otteluissa. Kesällä 2019 Amanda vietti vauhdikasta elämää Kumipallo 4000 -road tripillä, jossa hänet kuvattiin muun muassa Lamborghinin ja Mercedes-Benzin ratissa.