Paul McCartney uskoo: ”George Harrisonin sielu asuu lahjaksi saadussa puussa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Beatles-tähti Paul McCartney kertoo puhuvansa päivittäin edesmenneen bändikaverinsa, George Harrisonin kanssa. Muusikko nimittäin uskoo kitaristin hengen asuvan häneltä lahjaksi saamassaan puussa.

Paul McCartneyn mukaan George Harrison oli intohimoinen puutarhuri, ja lahjoitti hänellekin pihtapuun. McCartneyn mukaan hänellä on usein tapana tervehtiä Iso-Britannian Sussexin kotinsa portin vieressä kasvavaa puuta Georgena. Joka kerta puuta katsoessaan hän ajattelee edesmennyttä kitaristia.

– Minulle George elää kyseisessä puussa. Toivottavasti hän on iloinen siitä, McCartney kuvaili NPR-lehdelle.

McCartney kertoo muistelevansa lämmöllä myös John Lennonia, vaikka kaksikon välirikko johtikin Beatlesin hajoamiseen. Tähden mukaan heillä oli riitansa, mutta toteaa niin olevan myös jokaisella perheellä.