Räppäri Lil Pumpille porttikielto JetBlue-yhtiön lennoille – ei suostunut käyttämään maskia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen räppäri Lil Pump on päätynyt ongelmiin lentoyhtiö JetBluen kanssa. 20-vuotias tähti sai porttikiellon yhtiön lennoille matkustajakoneessa tapahtuneen, kasvomaskeihin liittyneen välikohtauksen ansiosta.

Lil Pump oli ottanut kasvomaskinsa pois kesken lennon, eikä suostunut pukemaan sellaista uudelleen päälleen matkustamohenkilökunnan kehotuksista huolimatta. Räppärin kerrotaan raivonneen koneen henkilökunnalle ja aivastelleen huopaan. Kasvomaskin käyttöön lopulta suostunut Lil Pump julkaisi myöhemmin sosiaalisessa mediassa videon, jossa hän haukkui lentoyhtiön ja kertoi ettei aio käyttää maskia kertaakaan vuonna 2021.

TMZ:n mukaan JetBlue on sittemmin ilmoittanut, ettei Lil Pump ole enää tervetullut lentämään yhtiön koneissa. Räppäri oli aikaisemmin tänä vuonna otsikoissa myös ilmoitettuaan kannattavansa Donald Trumpin uudelleenvalintaa presidentiksi ja puhumalla hänen kampanjatilaisuudessaan, jossa presidentti esitteli hänet Lil Pimp -nimellä. Myöhemmin tosin paljastettiin, ettei Lil Pump äänestänyt koko vaaleissa.