Megan Fox ja Machine Gun Kelly kuuma julkkispari – poseerasivat punaisella matolla

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Hollywood-tähti Megan Fox alkoi heti avioeronsa jälkeen seurustelemaan muusikko Machine Gun Kellyn kanssa. Pariskunta on viettänyt aikaa yhdessä alkukesästä lähtien, mutta vasta elokuussa he tekivät suhteestaan virallista sosiaalisessa mediassa. Nyt tähtipari nähdään yhdessä punaisella matolla.

Megan Fox ja Machine Gun Kelly poseerasivat näissä kuvissa ensimmäistä kertaa kameroille yhdessä. Pariskunta osallistui yhdessä American Music Awards -gaalaan. Megan Fox oli pukenut ylleen hyvin näyttävän vihreän mekon ja Machine Gun Kelly puolestaan juhli valkoisessa puvussa ja hopeisissa kengissä.

Megan Fox vei hetki sitten heidän suhteensa uudelle tasolle kun hän päätti esitellä 30-vuotiaan Machine Gun Kellyn hänen lapsilleen. 34-vuotiaalla naisella on näyttelijä Brian Austin Greenin kanssa kolme lasta, seitsemänvuotias Noah, kuusivuotias Bodhi ja kolmevuotias Journey.