Chris Hemsworth treenaa Thor-rooliaan varten – kuvat saavat naiset sekaisin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Australialaisnäyttelijä Chris Hemsworth tunnetaan erityisesti supersankari Thorin roolista Marvel-elokuvissa. Näyttelijä palaa rooliin tulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa, jonka kuvaukset alkavat tammikuussa.

Chris Hemsworth jakoi Instagramissa kuvan, joka paljastaa hänen treenanneen itsensrä jo huippukuntoon roolia varten. Otoksessa tähti nähdään työntämässä valtavaa rengasta muskelit pullollaan. Hemsworth tosin vitsaili viettäneensä mässypäivää ja hemmotelleensa itseään extrasuurella donitsilla.

Thor-rooliin paluun lisäksi ankara treenaus tulee todennäköisesti tarpeeseen myös tulevassa showpainija Hulk Hoganin elämänkertaelokuvassa, jonka päärooliin Hemsworth kiinitettiin taannoin. Australialaistähden ohella tulevassa Thor: Love and Thunder -elokuvassa nähdään muun muassa Natalie Portman, Tessa Thompson, Christian Bale ja Chris Pratt. Sen ensi-ilta on Yhdysvalloissa 11. helmikuuta 2022.