Playboyn sivuille haluava Dolly Parton: ”Näytän 95-vuotiaana niin nuorelta mihin plastiikkakirurgit pystyvät”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Countrymusiikikia aktiivisesti esittävä ja muodokkaastaan ulkonäöstään tunnettu laulaja Dolly Parton täyttää pian 75 vuotta. Hän kertoi aiemmin haluavansa poseerata Playboy-lehdessä hyvän maun täyttävissä kuvissa syntymäpäivänsä kunniaksi.

Nyt nainen on piipahtanut televisiojuontaja Oprah Winfreyn haastattelussa. Dolly Parton on nuorentanut ulkonäköään vuosien varrella plastiikkakirurgien avustamana. Hän aikoo tehdä niin myös jatkossa, eikä salaile tai häpeile asiaa. Hän ei ajattele ikää numeroina, eikä hän kertomansa mukaan aio koskaan olla vanha.

– Jos elän 95-vuotiaaksi tulen näyttämään hyvin erilaiselta kuin nyt. Aion kuitenkin näyttää silloin niin nuorelta mihin kauneusleikkauksia suorittavat plastiikkakirurgit suinkin pystyvät, hän kertoo ja sanoo, että haluaa aina olla paras mahdollinen versio itsestään.