Dwayne ”The Rock” Johnson hyvänteossa – lahjoittaa Xbox-konsoleita lastensairaaloille

Digi Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Toimintarooleistaan parhaiten tunnettu näyttelijä Dwayne ”The Rock” Johnson on osoittanut omistavansa isojen lihasten lisäksi ison sydämen. Hän on ryhtynyt yhteistyöhön Microsoftin kanssa ilahduttaakseen lastensairaaloiden potilaita.

Dwayne Johnson ja Microsoft lahjoittavat erityisiä tilaustyönä tehtyjä uunituoreita Xbox Series X -konsoleita yhteensä 20 lastensairaalaan eri puolille Yhdysvaltoja. Mukana tempauksessa on hyväntekeväisyysjärjestö Gamers Outreach. Konsolit liitetään Gamers Outreachin erityisiin Go Karts -kärryihin, joiden ansiosta kymmenet tuhannet vuodepotilaat pääsevät helposti nauttimaan peleistä.

– Nämä lapset kamppailevat sairauksiensa kanssa uskomattomalla rohkeudella, ja olen innoissani Microsoftin, Gamers Outreach ja minun voidessa tarjota hieman riemua ja hymyjä. Te lapset näytätte minulle ja koko maailmalle mitä todellinen voima on. Pysykää vahvoina ja pitäkää hymyt suupielillänne… Tällaiset asiat tulevat aina olemaan kuuluisuuteni paras puoli, Dwayne Johnson hehkutti Instagramissa.

 

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

20 years ago my buddy Bill Gates and I debuted the very first ever @Xbox console to the world. Now two decades later, I’m partnering up with @Microsoft once again to launch their brand new XBOX Series X to the world. BUT the best part about this partnership is I have the absolute privilege to deliver ONE OF A KIND “ROCK XBOX Series X” consoles to 20 different children’s hospitals that will eventually reach over 50,000 KIDS!!!! 🎉🥳🚨 These kids are battling through their illnesses with incredible bravery and I’m thrilled @microsoft, @gamersoutreach and myself can provide some joy and smiles. You kids show me and the world, what real strength means. Stay strong & Keep smilin’ -DJ 🤙🏾🖤 …and stuff like this will always be the best part of my fame.

Henkilön therock (@therock) jakama julkaisu Marras 9, 2020 kello 11.22 PST