Koirille kehitettiin oma myyräpeli – nappaavat koloista ilmestyviä nakkeja

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tivoleista ja pelihalleista tutussa hack-a-mole -pelissä yritetään osua myyriin, jotka nousevat satunnaisessa tahdissa pelilaudan rei’istä. Nyt klassisesta myyräpelistä on luotu versio myös koirille.

Hauskalla viraalivideolla Fizzgig-niminen shiba on saanut koirakavereidensa kanssa myyräpelin ihmeteltäväkseen. Myyrät on koirien versiossa korvattu rei’istä esiin tulevilla nakeilla, joita shiba yrittää haukata.

Nakkien nappaaminen ei osoittaudu Fizzgigille helpoksi tehtäväksi niiden nopeiden liikkeiden ansiosta. Koira ei ole tarpeeksi nopea vastus nakeille, jotka katoavat koloihin yhtä nopeasti kuin ne ovat ilmestyneetkin. Koirien omistajien mukaan kesti vain kaksi minuuttia kunnes Frizzgig osoitti turhautumisensa peliin kovaäänisesti.