Ritari Ässän auto ja jättimäinen David Hasselhoff huutokaupataan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

1980- ja 90-luvuilla loistonsa aikaa viettäneen näyttelijä David Hasselhoffin faneilla on mahdollisuus hankkia kokoelmiinsa taatusti ainutlaatuista rekvisiittaa. Amerikkalaisessa Live Auctioneers -huutokaupassa on nimittäin myynnissä esimerkiksi yli nelimetrinen Hasselhoff.

Nelimetrinen David Hasselhoffi-nukke luotiin vuoden 2004 Paavo Pesusieni -elokuvaa varten. Hämmentävän aidonnäköinen nukke esittää tähteä hänen Baywatch-roolistaan tutuissa ikonisissa uintishortseissa. Jättiläismäisen Hasselhoffin uskotaan menevän kaupaksi yli 1,5 miljoonan dollarin hintaan.

Huutokaupassa on myynnissä myös David Hasselhoffin henkilökohtainen KITT-auto Ritari Ässä-televisiosarjasta. Alkuperäinen arvio auton myyntihinnaksi oli noin 300 000 dollaria, mutta parhaillaan hintatarjoukset lähestyvät jo miljoonaa dollaria. Hasselhoff on jopa tarjoutunut toimittamaan auton itse myyjälle, mikäli tietty hintaraja ylitetään.