90 Päivää morsiamena -pari erosi? Rakkaalta epäilyttävä somepäivitys

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

TLC-televisiokanavan 90 Päivää morsiamena -hittisarjassa esiintynyt Nicole Nafziger lensi tapaamaan viime keväänä Marokossa asuvaa rakastaan Azania, eli Hassan M’Raounia. Matka kesti koronavirusrajoitusten vuoksi lähes puoli vuotta. Nainen on pitänyt sittemmin hiljaiseloa armaastaan, In Touch uutisoi.

Nyt Azan on julkaissut sosiaaliseen mediaan kirjoituksia, jotka ovat herättäneet fanien epäilyt erosta. Mies on kirjoittanut muun muassa yksin olemisesta. Lisäksi Nicole on poistanut Instagramin profiilistaan merkinnät kihlautumisestaan Azanin kanssa. Parin suhde on ollut ongelmallinen sen alusta saakka, sillä marokkolainen mies ei saanut haluamaansa viisumia Yhdysvaltoihin. Sen sijaan Nicole on elätellyt toivetta avioliitosta ainakin vielä viime syksynä, jolloin hän on viimeksi julkaissut mitään Azaniin liittyvää, In Touch uutisoi.

Aiemmin spekuloitiin, että Azanilla olisi ollut kaikki nämä vuodet salainen vaimo Marokossa. Suomessakin esitetty suosikkisarja 90 Päivää morsiamena seuraa amerikkalaisia ihmisiä, joiden elämänrakkaus on kotoisin toisesta maasta. Sarjan nimi tulee siitä, että pariskunnilla on kolme kuukautta aikaa solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuessaan, jotta ulkomaalainen kumppani saa oleskeluluvan maahan.

Useimmissa tapauksissa ulkomaalaiset puolisot ovat osoittautuneet huijareiksi, jotka käyttävät amerikkalaista kumppania ainoastaan väylänä päästä rakentamaan omaa unelmaa Yhdysvaltoihin. Ongelmaksi usein muodostuvat myös kulttuurierot ja salaisuudet. Kyseessä on usein pohjimmiltaan täysin toisilleen vieraat ihmiset, joiden pitäisi kuitenkin solmia avioliitto.