American Idol -tähti Katharine McPhee on raskaana – David Foster isäksi 70-vuotiaana

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen poplaulaja Katharine McPhee on ollut reilun vuoden ajan naimisissa musiikkituottaja David Fosterin kanssa. Nyt pariskunta odottaa ensimmäistä yhteistä lastaan. Lapsi on Katharinen ensimmäinen ja Davidin kuudes.

Katharine McPhee nousi julkisuuteen American Idol -sarjan viidennen tuotantokauden myötä. People-lehti kertoo 36-vuotiaan Katharinen esitelleen vauvamasuaan Kalifornian Montecitossa ruokaillessaan. Mukana oli myös 70-vuotias aviomies ja tulevan lapsen isä David Foster.

David on ollut neljä kertaa naimisissa ennen Katharinea. Hänellä on viisi aikuisikään ehtinyttä tytärtä. Katharine on ollut kerran naimisissa ennen Davidia. Nainen on esiintynyt musiikkilavojen lisäksi Scorpion-sarjassa.