Auto syöksyi jokeen Outokummussa – poliisi pelasti kuljettajan takaovesta

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Henkilöauto suistui tieltä jokeen maanantaina 4. joulukuuta kello 17:30 Outokummussa Kuusiärventiellä. Auto päätyi katolleen sillalta kuusi metriä alempana olleeseen jokeen. Poliisi sai vedettyä kuljettajan pois autosta takaoven kautta.

– Auton ulosajosta tuli tieto hätäkeskuksen kautta. Paikalla oli selvinnyt, että auto oli ajanut Outokummun suunnasta kohti Kuusjärveä. Se oli lähtenyt luisumaan jäisellä tiellä ja suistunut vastaantulevan liikenteen kaistan yli nousten kaiteen päälle. Auto päätyi kaiteelta katolleen noin kuusi metriä alempana olevaan jokeen, Itä-Suomen poliisilaitokselta kerrotaan.

Kuljettaja ei saanut alustavassa tarkastuksessa isompia vammoja. Häntä epäillään liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. Pelastuslaitos järjesti paikalle autonosturin onnettomuusauton pois saamiseksi joesta lisävahinkojen välttämiseksi.