Facebook ja Instagram seurasivat Twitterin esimerkkiä – jäädyttivät Trumpin tilit 24 tunniksi

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen pääkaupunki on ollut kuluneen vuorokauden aikana kaaoksen keskellä. Istuva preisdentti Donald Trump piti kannattajilleen puheen, jossa hän edelleen kiisti hävinneensä vaalit. Tämän jälkeen Trumpin kannattajat tunkeutuivat Capitol Hillissä sijaitsevaan kongressirakennukseen.

Twitterin uutisoitiin äskettäin jäädyttäneen väliaikaisesti Donald Trumpin tilin. Sittemmin myös muut sosiaalisen median palvelut ovat seuranneet Twitterin esimerkkiä. Myös Facebook, Instagram ja Snapchat ovat väliaikaisesti jäädyttäneet istuvan presidentin tilit.

Kuten Twitterissä, oli Facebookin tapauksessa viimeinen niitti video, jossa Trump kiistää edelleen hävinneensä presidentinvaalit. Tilien jäädyttämisen myötä Donald Trump ei kykene julkaisemaan Facebookissa ja Instagramissa 24 tuntiin. Mashable-sivuston mukaan Snapchat ei ole puolestaan ilmoittanut, kuinka kauan Trumpin julkaisut tullaan estämään alustalla.