Julkkiskaunottaren ylipaino huolestuttaa faneja: ”Ylipaino on enemmän kuin epäterveellistä”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kardashianit-yhteyksistään tunnettu realitytähti Blac Chyna on keksinyt kyseenalaisen tavan hankkia lisätienestiä. Hän pyytää faneiltaan satoja dollareita videochateista ja Instagramissa seuraamisesta. Blac Chynan kanssa on mahdollista päästä keskustelemaan FaceTimen välityksellä 950 dollarin hintaan.

Taannoin 72 000 dollarin vuokrarästit maksamaan joutunut julkkiskaunotar seuraa fanejaan Instagramissa veloittamalla heiltä 250 dollarin palkkion ja 123 dollarilla hän luo fanille henkilökohtaisen videon. Nyt kurvikkaan realitytähden massiivinen elopaino puhuttaa sosiaalisessa mediassa. Blac Chyna julkaisi Instagramissa valokuvan itsestään poseeraamassa Fashion Nova -vaatemerkin Curve-malliston asussa. Vaikka kehopositiivisuus on nykyisin kasvanut, ei se kuitenkaan poista sairaalloisen ylipainon tutkittua vaarallisuutta ihmisen terveydelle.

Tähden seuraajat kirjoittavan kuvan yhteydessä muun muassa, että ”Tuossa ei nyt ole kaikki kunnossa” ja ”Ylipaino on enemmän kuin epäterveellistä”. Eräs kommentoinut ihmettelee miksi ylipainoa ihaillaan, koska ihmiselle on epäterveellistä olla yli 200-kiloinen. Eräs kommentoinut pyytää Chynaa lopettamaan kuvien julkaisemisen, koska vuonna 2021 hänen tulisi hoitaa itsensä kuntoon.

Viime syksynä suomalaistutkijat paljastivat, että ylipainon aiheuttamiin sairauksiin kuolee joka vuosi moninkertainen määrä suomalaisia verrattuna liikenneonnettomuuksiin. Lihavuuteen kuolee Suomessa vuosittain 6 000 ihmistä, kertoi painonhallinnan asiantuntija, professori Pertti Mustajoki syyskuussa. Ylipaino on siis tutkitusti erittäin vakava terveysriski myös Suomessa, mutta erityisen vakava tilanne on Yhdysvalloissa.