Orlando Bloomin supermalli-exä onnitteli vauvasta: ”Onnellinen puolestanne”

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Katy Perry ja näyttelijä Orlando Bloom saivat viime kesänä ensimmäisen yhteisen lapsensa, kun Katy Perry synnytti terveen tyttövauvan. Pienokainen sai nimekseen Daisy Dove Bloom. Nimestä vihjailtiin jo aiemmin Perryn julkaisemalla Daisies-singlellä, joka kertoo siitä miten jokaisen tulee uskoa unelmiinsa.

Katy Perry ja Orlando Bloom ilmoittivat tyttärensä syntymästä pian synnytyksen jälkeen suloisella kuvalla, jossa he pitävät vauvan pienestä kädestä kiinni. Kuvaan alkoi heti satelemaan iloisia onnitteluviestejä, joista ensimmäisten joukossa oli viesti Bloomin entiseltä vaimolta Miranda Kerriltä.

Orlando Bloom oli naimisissa kolme vuotta mallina, kirjailijana ja kosmetiikka-alan yrittäjänä nykyään toimivan Miranda Kerrin kanssa. ”Olen niin onnellinen teidän puolestanne. En malta odottaa, että pääsen tapaamaan hänet”, Kerr kommentoi Katy Perryn kuvaan. Bloom ja Kerr erosivat vuonna 2013 ja heillä on yhdessä yhdeksänvuotias poika Flynn Christopher.