Scott Disick olisi halunnut neljännen lapsen – Kardashianit epäilivät jo Kourtneyn olevan raskaana

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Realitytähti Scott Disick seurusteli kolme vuotta 21-vuotiaan Sofia Richien kanssa, mutta pariskunnan suhde päättyi kuitenkin eroon ja sen jälkeen on-off-aikakauteen. Richie ei tuolloin jaksanut huhujen mukaan 37-vuotiaan Disickin ongelmia päihteiden ja mielenterveyden saralla. Entinen kumppani Kourtney Kardashian pysyi kuitenkin miehen tukena, mistä Disick oli erittäin kiitollinen.

Pariskunta vietti taannoin enemmän aikaa yhdessä ja fanit ovatkin alkaneet jo toivomaan, että pariskunta palaisi takaisin yhteen. Nyt on käynyt ilmi, että Scott Disick olisi ollut valmis jopa tekemään lisää lapsia Kourtney Kardashianin kanssa.

Tuoreen Kardashianit-sarjan tuotantokauden trailerista käy ilmi, että Scott Disick olisi edelleen valmis tekemään 41-vuotiaan Kourtney Kardashianin kanssa neljännen lapsen. Sisarukset jopa epäilivät, että Kourtney olisi saattanutkin jo olla raskaana sarjan kuvausten aikana. Kourtneylla ja Scottilla on kolme lasta, 10-vuotias Mason, kahdeksanvuotias Penelope ja viisivuotias Reign-poika.