Hervoton video: Isä matki tytärtään – tällaista on elää teinin kanssa

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Elämä teini-ikäisten lasten kanssa voi olla usein vanhempien mielestä haastavaa. Nuoriin voi olla hankalaa saada yhteyttä, koska kaverit nousevat teini-ikäisillä usein omaa perhettä tärkeämpään asemaan.

Nyt eräs perheenisä päätti vaimonsa kanssa kuvata hauskan videon, jossa mies esittää heidän 13-vuotiasta tytärtään. Videon mukaan avioparin kuvaamat tilanteet esittelevät heidän elämäänsä ja arkeaan teini-ikäisen tytön kanssa.

Huvittavalla YouTube-videolla nähdään miten isä esittää Eva-tytärtään ja on jatkuvasti puhelimellaan. Eva ottaa itsestään kuvia ja videoita ja on jatkuvassa yhteydessä ystäviensä kanssa. Eva myös selvästi kuvaa itseään TikTok-videoita varten ja harjoittelee erilaisia tansseja, mutta yllätettyään tanssimasta hän väittää olleensa vain tekemässä smoothieta itselleen.