Salma Hayek sekoittaa miesten päät – biksuvartalo kuin päiväunista

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-tähti Salma Hayek tunnetaan yhtenä kaikkien aikojen tunnetuimmista ja menestyksekkäimmistä latinonäyttelijöistä. Syyskuussa 54 vuotta täyttänyt tähti on jälleen osoittanut olemuksensa olevan ikinuori jakamalla näyttäviä somekuvia. Niissä hänet nähdään poseeraamassa kameralle bikineissä rantamaisemissa.

Tällä kertaa Salma poseeraa uima-altaassa esittelemässä povekasta vartaloaan kameralle. Otoksessa tiivistyykin hänen upea rantakuntonsa ja maailmankuulu povensa.

Salma Hayek aloitti uransa Meksikossa 1990-luvun alussa, mutta hänen maailmanlaajuinen läpimurtonsa tapahtui ohjaaja Robert Rodriguezin Desperado-elokuvan myötä. Sittemmin muun muassa Hämärästä aamunkoittoon, Frida, Traffic ja Oikeesti aikuiset -elokuvista tunnettu tähti nähdään seuraavaksi Marvel-elokuvassa Eternals.