Darcey Silvan elämästä ei puutu draamaa – kertaus menneistä saa katumaan suhteita

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

90 Päivää morsiamena -realityohjelman tähti, 45-vuotias Darcey Silva, on tullut tunnetuksi draamakuningattarena. Hän rakastui ensin nuoreen hollantilaiseen Jesseen, mutta suhde päättyi katastrofiin.

Naisella ei ollut onnea myöskään seuraavan miehen kanssa. Brittiläinen Tom vaihtoi kahden lapsen yksinhuoltajaäidin kanadalaiseen kaunottareen. TLC-televisiokanava esittää nyt Darceysta ja hänen siskostaan oman televisiosarjan. Kyseessä on 90 Päivää morsiamena -sarjan spin off nimeltään Darcey & Stacey.

Sarjassa esiintyvät siskosten lisäksi Darceyn lapset, 15-vuotias Aniko ja 14-vuotias Aspen sekä hänen vanhempansa Mike ja Nancy. Staceylla on niin ikään sutinaa ulkomaalaisen miehen kanssa, kun hänen albanialainen poikaystävänsä Florian liittyy sarjan tähtikaartiin. Ensin on kuitenkin kerrattu päätähden, eli Darceyn ihmissuhteita.