James Marsden kieltäytyi Magic Mike -elokuvaroolista – katuu päätöstä edelleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

James Marsden on yhdysvaltalainen näyttelijä, joka tunnetaan niin televisiosarjoista kuin elokuvarooleistaankin. Kun mies muutti nuorena näyttelijän alkuna ensimmäistä kertaa Los Angelesiin, hänelle tarjottiin heti ensimmäisenä kolmen vuoden sopimusta Päivien viemää -draamasarjassa. Marsden kuitenkin jätti sopimuksen tekemättä agenttinsa neuvosta.

James Marsden kertoi James Cordenin keskusteluohjelmassa vieraillessaan, että hän on uransa aikana jättänyt tekemättä rooleja, joita hän ei kadu lainkaan. Erään elokuvaroolin torjumista mies kuitenkin katuu. 47-vuotiaalle tähdelle oli tarjottu roolia Channing Tatumin suositussa Magic Mike -elokuvassa, mutta Marsden päätti olla ottamatta sitä vastaan.

James Marsden katuu sitä, että hän ei lähtenyt rohkeasti mukaan Magic Mike -elokuvan tekoon. Marsden oli pelännyt suoriutuvansa roolista niin huonosti, että hänen kaikki vuorosanansa olisi leikattu elokuvasta lopulta pois, minkä vuoksi hän ei lähtenyt projektiin mukaan. Marsdenin perhe on kuitenkin iloinen siitä, että heidän ei tarvinnut nähdä miestä tangat jalassa.