Vaarallisilla vesillä -tähti Mahlon Reyesin kuolinsyy paljastui

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalaisten kalastajien työtä seuraavasta Vaarallisilla vesillä -sarjasta tunnettu Mahlon Reyes kuoli viime heinäkuussa. 38-vuotias ammattikalastaja oli sanut sydänkohtauksen, eikä enää tullut tajuihinsa elvytyksestä huolimatta.

Nyt Mahlon Reyesin kuolinsyy on paljastettu noin puoli vuotta hänen menehtymisensä jälkeen. Kuolinsyyntutkijan raportin mukaan hän kuoli akuuttiin kokaiinimyrkytykseen. Kuoleman uskotaan olevan vahingollinen, uutisoi USA Today.

Vaarallisilla vesillä -sarjassa kahden eri laivan miehistössä olleen, perusterveen Reyesin kuolema tuli yllätyksenä hänen vaimolleen ja neljälle lapselleen. Taannoin myös toinen suositun dokumenttisarjan tähdistä kuoli yllättäen. Sarjasta kuuluisuuteen noussut ammattikalastaja Nick McGlashanin uutisoitiin tammikuun alussa menehtyneen vasta 33-vuotiaana toistaiseksi tuntemattomasta syystä.