Julianne Hough ja Brooks Laich antavat avioliitolle toisen mahdollisuuden – tähtipari palasi yhteen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Tanssii tähtien kanssa -ohjelman tuomari ja näyttelijä Julianne Hough ilmoitti toukokuussa NHL-pelaaja Brooks Laichin kanssa, että he ovat päättäneet erota. Pariskunta oli viettänyt jo kuukausia erillään minkä vuoksi uutinen ei tullut kaikille yllätyksenä. Nyt tähtipari on kuitenkin aikeissa palata takaisin yhteen.

Julianne Hough ja Brooks Laich ovat päättäneet Us Weekly -sivuston mukaan antaa avioliitolleen uuden mahdollisuuden. 32-vuotias Hough ja 37-vuotias Laich olivat tulleet siihen tulokseen kolmen kuukauden eron jälkeen, että heidän välillään on liian paljon rakkautta pois heitettäväksi.

Pariskunnan häät pidettiin ulkona todella idyllisissä häissä Idahossa. Nyt kaksikko on viettänyt samoissa maisemissa yhteistä aikaa ja tulleet siihen lopputulokseen, että he haluavat antaa avioliitolleen toisen mahdollisuuden.