Megajuoru Hollywoodissa: Kanye Westillä ja Jeffree Starilla salasuhde?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Los Angelesissa vuosien ajan seurapiireissä liikkunut Jeffree Star nousi sosiaalisen median julkkikseksi noin kymmenen vuotta sitten. Mies on sen jälkeen julkaissut oman meikkisarjansa ja äkkirikastunut. Nyt netissä kiertää huhu, jonka mukaan hänellä on salasuhde äskettäin Kim Kardashianista eronneeseen räppäri Kanye Westiin.

Kanye West järjestää Sunday Service -nimisiä messuja. Sosiaalisessa mediassa on huhuttu, että hän olisi myös salasuhteessa transseksuaali Jeffree Stariin. Meikkigurun on kerrottu matkustaneen viime aikoina Wyomingiin, jossa sijaitsee myös Kanye Westin kuuluisa maatila. Suhdehuhu lähti kuitenkin alunperin liikkeelle TikTok-tähti Ava Louisen videosta.

– Kanyen ja Kimin ero ei ollut yllätys, sillä Kanye on tapaillut jo pitkään miespuolista kauneusgurua, Ava Louise sanoi.

Jeffree Star vastasi huhuun julkaisemalla kuvan, jossa hän on pelkässä aamutakissa. Kuvassa lukee, että hän on valmis Sunday Serviceen. Suhdehuhulle ei kuitenkaan ole saatu vahvistusta.

@realavalouiise

i can’t say WHO cuz he’ll sue me hint hint but it’s part of the reason Kanye’s so religious now it’s his self hatred …. my source is legit I promiss

♬ original sound – Ava Louise