Otso Setälä katosi perjantaina Naantalissa – soita havaintosi poliisille

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Naantalilainen 17-vuotias Otso Setälä on kadonnut. Otso on nähty viimeksi perjantaina 8. tammikuuta kello 12:30 kotonaan Mannerheimintiellä. Otsosta ei ole sen jälkeen havaintoja, eikä hän mennyt kouluun. Setälän reppu on löytynyt maastosta Naantalin Maijamäestä, Tuuratien läheisyydestä.

Otsolla on päällään farkut, tumman sininen untuvatakki, harmaa pipo, mustat lenkkarit ja harmaat sormikkaat. Mukanaan Otsolla on ollut sininen reppu, jossa on ruskeat kanttaukset. Reppu löytyi metsästä, mutta pojan sijainnista ei ole tietoa. Poliisi pyytää Otson liikkeistä tietäviä ottamaan yhteyttä poliisin vihjenumeroon 0295 447 088.

– Etsinnät ovat keskittyneet Naantalin keskustan tuntumaan, ja niissä on käytetty apuna Rajavartiolaitosta sekä vapaaehtoista pelastuspalvelua. Nuori on edelleen kateissa. Lounais-Suomen poliisi pyytää kohteliaimmin Naantalin keskustan alueen ja keskustan lähialueen asukkaita, taloyhtiöitä ja yrityksiä avustamaan kykyjensä mukaan etsinnässä ja tarkastamaan omat piha-alueensa sekä varastonsa, katoksensa ja tallinsa, Lounais-Suomen poliisilaitokselta tiedotetaan.

Poliisi