Hailey ja Justin Bieber romanttisella minilomalla – rantakuvat miesten mieleen

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Poptähti Justin Bieber ja nuori mallikaunotar Hailey Baldwin menivät kaksi vuotta sitten naimisiin, jolloin Hailey otti Bieberin sukunimen omakseen. Pariskunta on ollut hyvin avoimia sosiaalisessa mediassa avioliitostaan ja yhdessä asumisen opettelusta, josta kumpikin on suuresti nauttinut.

Hailey ja Justin Bieber viettivät juuri yhdessä romanttisen loman Havaijilla. 26-vuotias poptähti ja 24-vuotias malli ovat nauttineet Honolulun maisemista ja trooppisesta luonnosta täysin siemauksin muun muassa patikoiden ja snorklaillen.

Hailey Bieber on julkaissut Instagram-kanavallaan useita kuvia, joissa hän esittelee viikonlopun tapahtumia miehensä kanssa. Pariskunta on nauttinut auringosta ja Havaijin rennosta tunnelmasta pukeutumalla lähinnä uima-asuihin ja löysiin vaatteisiin koko viikonlopun ajan.