Demi Lovaton tyyli muuttui jälleen – ei enää tunnista samaksi ihmiseksi

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Demi Lovato on kertonut avoimesti etsivänsä uudenlaista suuntaa elämälleen vaikeiden aikojen jälkeen. Hänet on nähty vakavan yliannostuksen jälkeen uudenlaisessa tyylissä, jossa seksikkyys ja naisellisuus on viety korrektimpaan ja jopa maskuliinisempaan suuntaa.

Laulaja Demi Lovato leikkautti äsken lyhyemmät hiukset. Nyt nainen on värjännyt ne pinkeiksi ja tyyliä korostaa paksusankaiset silmälasit. Hän on pukeutunut jo pitkään suoriin housuihin ja bleiseriin kotelomekkojen sijaan. Nainen nauttii sinkkuelämästä ja siitä, että voi toteuttaa itseään vapaasti, Page Six uutisoi.

Demi Lovaton luottokampaaja Amber Maynard Bolt on ollut innoissaan räväkästä muodonmuutoksesta. Naisen mukaan laulajalle sopii lähes kaikki tyylit, joten muodonmuutokset eivät varmastikaan lopu tähän. Demin perinteinen Beverly Hillsin tyyli on historiaa.