Kongressiin tunkeutunut sarvipää näkee nälkää – suostuu syömään vankilassa vain luomua

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Medioissa on kiertänyt kuva Yhdysvaltain kongressiin tunkeutuneesta miehestä, joka oli pukeutunut eläimen taljaan. Häntä on kutsuttu muun muassa sarvipääksi. Mies on oikealta nimeltään Jacob Chansley.

Jacob ”Jake” Chansley pidätettiin FBI:n rikostutkijoiden todettua hänen käsiensä tatuointien vastaavan kuvia, jotka sarvipäällä ikuistettiin valokuviin kongressihyökkäyksessä. Hän on ollut pidätettynä Phoenixissa, Arizonassa. Mies ei ole voinut syödä mitään sellissä olemisen aikana.

Syynä on hänen ruokavalionsa, mikä koostuu pelkästään luomutuotteista. Miehen asianajaja Gerald Williams on kommentoinut, että Chansley ei voi hyvin nälkänsä vuoksi. Tiedossa ei ole, onko miehen ruokavalio tiukka terveydellisistä vai aatteellisista syistä.