Selena Gomezin kokkiohjelmasta jättihitti – saa nyt jatkoa

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Viime elokuussa poptähti Selena Gomez sai HBO Max -kanavalle oman ruoanlaitto-ohjelmansa. Selena + Chef -sarja keräsi niin paljon katsojia, että siitä päätettiin tehdä uusi tuotantokausi. Nyt uuden tuotantokauden jaksoista on annettu trailerin muodossa hieman esimakua.

Selena + Chef -ruoanlaitto-ohjelman ensimmäinen tuotantokausi perustui siihen, että nainen oli melko huono kokki. Toisella tuotantokaudella tähden taidot ovat jo hieman kehittyneet, mutta opittavaa on silti vielä paljon eikä vahingoilta edelleenkään vältytä.

Sarjassa 28-vuotias muusikko tulee opettelemaan ruoanlaittoa monien tunnettujen julkkiskokkien avustuksella. Kokit opastavat videopuhelun välityksellä Selenaa laittamaan erilaisia makeita ja suolaisia annoksia, joita Selenan perhe ja ystävät pääsevät koemaistamaan.