MTV-teiniäidin aviomies tilittää: ”Valkoihoiset kohtaavat eniten rasismia”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

MTV-realitysarja Teen Mom -sarjassa esiintynyt Jenelle Evans sai potkut sarjasta väkivaltaisen, aseita ihannoivan ja avoimesti rasistin aviomiehensä David Easonin vuoksi. Miehen mielipiteet ovat vähintäänkin kyseenalaisia.

Nyt David Eason on väittänyt Facebookissa, että valkoihoiset ovat kohdanneet kautta aikojen eniten rasismia kuin mikään muu ihmisrotu. Hän perustelee näkemyksensä sillä, että historian tapahtumia on valehdeltu systemaattisesti ihmiskunnalle.

– Ehkä sinun pitäisi kouluttaa itseäsi siitä, kuinka valkoiset ihmiset ovat kokeneet enemmän rasismia ja syrjintää ihmisten historiassa kuin mikään muu rotu ja kuinka he tekevät edelleen enemmän töitä muiden maiden ja yhteisöjen puolesta kaikkialla maailmassa kuin kukaan muu ihmisrotu, hän selventää kantaansa.