Siegfried & Roy -taikuriduon toinen puolisko Siegfried Fischbacher on kuollut

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Saksalais-yhdysvaltalaiset Siegfried & Roy tunnettiin Las Vegasissa järjestetyistä taikuriesityksistä, joiden erikoisuutena olivat niissä käytetyt valkoiset tiikerit. Duon esitykset päättyivät Roy Hornin vakavaan onnettomuuteen vuonna 2003. Nyt duon toinen osapuoli, Siegfried Fischbacher on kuollut.

Siegfried Fischbacher kuoli Las Vegasissa 81-vuotiaana haimasyöpään. Taikurilta poistettiin pahanlaatuinen kasvain 12-tuntisessa leikkauksessa, mutta syöpä oli jo ehtinyt leviämään. Uutisen vahvisti Bild-lehdelle Fisbacherin sisar Dolore, joka toimii nunnana Saksan Münchenissa.

Siegfried & Roy -duon toinen osapuoli, Roy Horn kuoli koronaviruksen komplikaatioihin toukokuussa 2020. Kaksikko alkoi alun perin järjestämään taikuriesiintymisiä yhdessä tavattuaan toisensa työn merkeissä luksusristeilyllä. Tähdet esiintyivät vuodesta 1990 lähtien Las Vegasin The Mirage -hotellissa ja solmivat sen kanssa myöhemmin elämän mittaisen sopimuksen, mutta joutuivat jättämään esiintymislavat traagisesti tiikerin purtua Hornia.