Sofia Belórf pyrkii kesäkuntoon – esitteli kadehdittavan upean lähtötilanteensa

Fitness Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Fitness-tähti ja kohujulkkis Sofia Belórf on tällä hetkellä suhteessa Martina Aitolehden entiseen rakkaaseen Stefan Thermaniin. Pariskunta ehti jo eroamaan toisistaan viime syksynä, mutta he ovat jälleen palanneet yhteen.

Sofia Belórf tunnetaan parisuhdekiemuroidensa lisäksi myös fitness-taustastaan. Nyt nainen on alkanut treenaamaan tulevaa kesää varten päästäkseen unelmiensa kesäkuntoon. Belórf julkaisi Instagram-kanavallaan kuntosalilla napatun kuvan, jonka perusteella tähden lähtökuntokin on jo melko kadehdittava.

Sofia Belórf alkoi tällä viikolla lunastamaan omia treenilupauksiaan, jotka hän teki tätä vuotta varten. Nainen haluaa päästä tänä vuonna kesäkuntoon ja harkitsee myös oman henkilökohtaisen kunto-ohjaajan hankkimista täksi kevääksi. Tähti lupaa seuraajilleen, että aikoo tulevissa videoblogeissaan jakaa heillekin vinkkejä muun muassa kevyemmän ruokailun suhteen.