Jennifer Lopez julkaisi odotetun musiikkivideon – esiintyy alastomana pelkät siivet selässään

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Latinotähti Jennifer Lopez julkaisi juuri uuden In The Morning -kappaleen, jonka kansikuva on todella seksikäs. Kuvassa Lopez poseeraa ilman vaatteita ja esittelee treenattua vartaloaan kameralle. Nyt kappaleelle on julkaistu myös musiikkivideo, joka tihkuu seksiä.

Jennifer Lopezin In The Morning -musiikkivideolla 51-vuotias tähti nähdään useissa eri tyyleissä. Lopez ihastuttaa merenneitoja ja upeana seireeninä, joka makoilee sängyssä timantein koristelluissa alusvaatteissa. Lopulta Jennifer Lopez esiintyy vielä täysin alastomana pelkät siivet selässään.

Jennifer Lopezin huippuunsa treenattu vartalo pääsi todella oikeuksiinsa uudella musiikkivideolla, jossa tähti poseerasi kameralle niin, että timmit vatsalihakset ja pyöreät pakarat korostuivat. Lopez tuntuukin esittelevän paljasta vartaloaan mielellään eikä häpeile esiintyä ilman vaatteita kameralle.