Demi Lovato avautuu huumekierteestään – julkaisee rohkean dokumenttisarjan

Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Artisti Demi Lovato on paininut mielenterveysongelmien, huumeriippuvuuden ja syömishäiriön kanssa viime vuosina. Demi Lovato oli kuolla yliannostukseen heinäkuussa 2018 nautittuaan fentanyliinilla päällystettyjä oksikodonipillereitä. Tapahtumasta toivuttuaan nainen on kertonut, että syömishäiriö oli lopulta ollut suurin tekijä, joka oli johtanut ongelmiin myös huumausaineiden kanssa.

Nyt Demi Lovato on julkaisemassa uuden dokumenttisarja YouTubessa. 28-vuotias tähti on halunnut avata vuosia sitten tapahtunutta yliannostusta ja kaikkea mitä hänen huumeriippuvuuteensa liittyi. ”Nyt kaksi vuotta tulee kuluneeksi siitä kun kohtasin elämäni synkimmän vaiheen. Olen viimein valmis jakamaan tarinani maailman kanssa”, Lovato kirjoittaa Instagram-kanavallaan.

Dancing With The Devil -niminen neljäosainen dokumenttisarja julkaistaan YouTubessa, jossa katsojat pääsevät näkemään sen ilmaiseksi. Ensimmäiset kaksi jaksoa julkaistaan samaan aikaan 23. maaliskuuta.